Koningsdag in Cromvoirt belooft ook dit jaar weer een feestelijke dag te worden. Het Queen team in Cromvoirt organiseert een gezellige dag voor jong en oud! Na de aubade in Vught zal om 11.00 uur de tradionele kinderfietstocht van start gaan. Vanaf 10.30 uur verzamelen de kinderen achter The Battle Axe aan de Sint Lambertusstraat 60 in Cromvoirt.

Kinderen kunnen hun fiets, skelter, step, traptractor zo mooi mogelijk maken door ze te versieren. Met het Cromvoirts Orkest voorop rijden ze door het dorp. De drie mooist versierde rijwielen verdienen een prijs! Na het fietsfestijn krijgen alle kinderen een lunch en om 12.30 uur klinkt het startsignaal voor het spellencircuit op het voetbalveldje. Bij ieder spel staan vrijwilligers klaar die uitleg geven, ’n handje helpen én aanmoedigen! Om 14.30 uur is de laatste spelronde afgelopen. Degene met de meeste punten, krijgen een mooie beker of medaille mee naar huis!

En natuurlijk is er weer een Bingo. Iedereen die interesse heeft kan deelnemen aan de BINGO. Onder het genot van een hapje en drankje zal de spanning stijgen tot het woord ‘BINGO’ klinkt! Als hoofdprijs kunnen er kaartjes voor de musical ‘Dagboek van een Herdershond’ gewonnen worden!

Natuurlijk hebben ze ook aan onze allerkleinste Koning-fans gedacht. Er is een zandbak, luchtkussen, schminkhoek en nog veel meer!!!

Kortom: Doe gezellig mee en voel je ook DE KONING TE RIJK!

Programma

11.00 uur – De tradionele kinderfietstocht

12.30 uur – Startsignaal voor het spellencircuit op het voetbalveldje

Impressie

Klik op de foto voor een vergroting.