Na een succesvolle editie van Koningsnacht in 2019, gaan we er dit jaar op de vooravond van Koningsdag weer een groot feest van maken! Dit jaar staat de Maxima Feesttent op het Maurickplein waar je geniet van tribute optredens van The Stones, Herman Brood en Joe Cocker. Het feest gaan los om 19.00 uur en de toegang is gratis! Kom en beleef een knallend koningsfeest!

The Rolling Stones Tribute

Band: Urban Jungle

Urban Jungle gaat het podium weer op! We spelen op 26 april vanaf 19.00 uur op het Koningsnacht Tribute Festival op het Mauricksplein in Vught.

Herman Brood Tribute

Band: Street!

Street! roept de energie en de sfeer van de vroegere Brood-optredens op en doet dat puur op basis van de muziek van Herman Brood & His Wild Romance. Centraal staan daarbij de Brood-lp’s uit de beginperiode: Street, Shpritsz en Cha cha. Vinyl dat je mee terugneemt naar het roerige begin van de eighties.

Street! bestaat uit 6 gedreven rockers ondersteund door twee Blondita’s. Twee uur dampende, met zweet doordrenkte rock’n’roll. Voor mensen die van Herman Brood en zijn muziek houden, de energie van een optreden weer willen voelen, even terug willen in de tijd, Of voor mensen die Herman missen.

Hits en special guest Street! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance.

Joe Cocker Tribute

Band: Almost Cocker

“Almost Cocker” is geïnspireerd door het repertoire van de onnavolgbare Joe Cocker. Almost Cocker speelt de grote maar ook wat minder bekende stukken van deze rasperformer. Je kijkt je ogen uit als je bij een optreden van deze band aanwezig bent!