Na wederom een succesvolle editie van Koningsnacht in 2023, gaan we er dit jaar op de vooravond van Koningsdag weer een groot feest van maken! Dit jaar staat de Maxima Feesttent op het Maurickplein waar je geniet van tribute optredens. Het feest gaan los om 19.00 uur en de toegang is gratis! Kom en beleef een knallend koningsfeest!

M T bottle

Willem Matapere met band

Kom genieten tijdens Koningsnacht in de Maxima Feesttent op het Maurickplein, waar de getalenteerde Vughtse zanger Willem Matapere zal optreden, bijgestaan door gerenommeerde Molukse muzikanten uit het hele land.

The Doors

Band: Soul Kitchen

Light My Fire! LA Woman! Riders On The Storm! Love Her Madly! Hoeveel tijdloze klassiekers hebben The Doors niet op hun conto staan? Soul Kitchen brengt op het podium een (h)eerlijk eerbetoon aan The Doors, aangevuld met andere klassiekers uit de tijd van Jim Morrison en zijn mannen.

Meat Loaf

Band: Meat Love Experience

Meat Love Experience brengt je tijdens Koningsnacht een akoestische tribute aan de legendarische Meat Loaf met een ‘look-alike’ zanger, die elke noot van hoog tot laag haalt op de manier waarop Meat Loaf vroeger op zijn albums te horen was.

Hiernaast brengt de band met zangeres Annelies een look-alike van Ellen Foley. Vergezeld door piano, drums en akoestische gitaar brengt deze unieke tribute tijdens een 2 uur durende show de grootste hits van Meat Loaf ten gehore. ‘You Took The Words Right Out of My Mouth’, ‘Bat Out of Hell’, Paradise by the Dashboard Light’ en vele andere bekende nummers zullen hierbij de revue passeren, voorzien van het nodige toneelspel.