Na de jaarlijkse aubade in Vught op 27 april zullen de Koninklijke festiviteiten voortgezet worden in Helvoirt. De viering zal plaatsvinden op het pleintje (rolschaatsbaantje) bij Jeugdhuis D’n Inbreng en begint om 10.30 uur met versieren van de fietsjes. Om 11.30 uur start de rondrit met de versierde fietsjes onder begeleiding van Harmonie Kunst Adelt, Gilde Sint Joris en Gilde Catharina en Barbara.

Kinderen kunnen bij D’n Inbreng gezamenlijk de fietsjes versieren. Voor knutselspulletjes in de Nederlandse kleuren wordt gezorgd; de kinderen hoeven dus niet perse met een volledig versierde fiets te komen.

Na de fietsroute verzamelen ze allemaal op het plein bij D’n Inbreng. Om 13.00 uur start het  middagprogramma. De kinderen kunnen gratis gebruik maken van de springkussens en stormbaan en voor hele kleine kinderen zijn er reuze legoblokken. Ook is er een knutselhoek waar de kinderen zich kunnen vermaken.

Voor de ouders is er een bar met terras om lekker te zitten terwijl de kindjes aan het spelen zijn.

Er wordt een kleedjesmarkt georganiseerd en iedereen is van harte welkom. Heb jij spulletjes, dan ben je van harte welkom. Vergeet niet een kleedje mee te nemen.

Programma

10:30 uur – Start fietsen versieren

11:30 uur – Start fietsroute onder begeleiding van Harmonie en Gildes

13:00 uur – Start middagprogramma

Impressie

Klik op de foto voor een vergroting.