Het is een echte traditie geworden. Hele drommen kinderen fietsen ieder jaar door het dorp Vught. versierde fietsen, skelters, steps, alles wat wielen heeft komt voorbij. We zouden het erg gaaf vinden als jij ook meedoet. Hoe meer kinderen hoe spectaculairder de optocht wordt. Ook nodigen we alle Vughtenaren uit om langs de route naar de kinderen te zwaaien en creaties te aanschouwen.

Voorop loopt dit jaar de kroon van de koning met muziek die kinderen komt ophalen bij Huize Elisabeth en de optocht muzikaal zal bijstaan. In de achtertuin van Huize Elisabeth zullen we voor de bewoners een ronde fietsen waarna we richting het Vughtse raadhuis zullen vertrekken. Versier je fiets thuis zo mooi mogelijk en fiets mee! Je mag alleen komen, met heel je klas, maar natuurlijk ook met je vriendjes en vriendinnetjes.

Voor de allerkleinsten is het natuurlijk mogelijk dat de ouders meelopen want de optocht is ook voor de allerkleinsten goed te rijden. De parade eindigt bij het raadhuis waar de burgemeester met veel mensen zal staan zwaaien. Ook wordt bij het raadhuis bekend gemaakt wie de mooist versierde fiets heeft én zal er een prijsuitreiking plaatsvinden. Niemans gaat met lege handen naar huis!

Verzamelen doen we om 10.00 uur bij Huize Elisabeth bij de zwarte stip op het kaartje en rond 10.35 uur zal de bonte stoet vertrekken. Aanmelden hoeft niet, we zien je graag op 27 april bij de ingang van Huize Elisabeth. Tot dan!