Na wederom een succesvolle editie van Koningsnacht in 2022, gaan we er dit jaar op de vooravond van Koningsdag weer een groot feest van maken! Dit jaar staat de Maxima Feesttent op het Maurickplein waar je geniet van tribute optredens. Het feest gaan los om 19.00 uur en de toegang is gratis! Kom en beleef een knallend koningsfeest!

The Doors

Band: Progetto

Progetto is een coverband die o.a. bekend staat om hun vertolkingen van nummers van The Doors, een legendarische rockband uit de jaren ’60. Met hun energieke optredens en herkenbare hits zoals “Light My Fire” en “Riders on the Storm” is het zeker de moeite waard om de band live te zien spelen tijdens Koningsnacht. Of je nu een fan bent van The Doors of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit, het optreden van Progetto Covvers belooft een geweldige ervaring te worden.

Bruce Springsteen

Band: Progetto

Met hun energieke optredens en herkenbare hits zoals “Born to Run” en “Dancing in the Dark” weten ze het publiek te vermaken en mee te slepen in de sfeer van de muziek. Of je nu een fan bent van Bruce Springsteen of gewoon op zoek bent naar een avond vol goede muziek, het optreden van Progetto belooft een geweldige ervaring te worden.

Lenny Kravitz

Band: Hillstone

Koningsnacht belooft een fantastische avond vol goede muziek te worden, met de Nederlandse coverband Hillstone die bekend staat om hun vertolkingen van nummers van Lenny Kravitz, een iconische Amerikaanse rockmuzikant en singer-songwriter. Met hun energieke optredens en herkenbare hits zoals “Are You Gonna Go My Way” en “Fly Away” weten ze het publiek te vermaken en mee te slepen in de sfeer van de muziek