Locatie: Huize Elisabeth
Verzamelen: vanaf 11:00 uur
Vertrek: 11:35 uur

uitnodiging-fietstocht-2014-bannerHet begint een echte traditie te worden. Tientallen … honderden kinderen fietsen ieder jaar door het dorp. Versierde fietsen, skelters, steps alles wat wielen heeft komt voorbij.

We zouden het erg gaaf vinden als jij ook meedoet. Hoe meer kinderen hoe spectaculairder de optocht wordt. Ook nodigen we alle Vughtenaren uit om langs de route naar de kinderen te zwaaien en de creaties te aanschouwen.

Voorop loopt dit jaar de Jeroen Bosch Verkennersband die de kinderen komt ophalen bij Huize Elisabeth en de optocht muzikaal zal bijstaan. In de achtertuin van Huize Elisabeth zullen we voor de bewoners een ronde fietsen waarna we richting gemeentehuis zullen vertrekken.

Dus, versier je fiets thuis zo mooi mogelijk en fiets mee! Je mag alleen komen, met heel je klas, maar natuurlijk ook met je vriendjes en vriendinnetjes. Voor de allerkleinste is het natuurlijk mogelijk dat de ouders meelopen want de optocht is ook voor de allerkleinste goed te rijden.

De parade eindigt bij het gemeentehuis alwaar de burgemeester met heel veel mensen zal staan zwaaien. Ook wordt bij het gemeentehuis bekend gemaakt wie de mooist versierde fiets heeft én zal er een prijsuitreiking plaatsvinden. Niemand gaan met lege handen naar huis!

Verzamelen doen we om 11:00 uur bij Huize Elisabeth bij de zwarte stip op het kaartje en rond 11.35 zal de bonte stoet vertrekken.

Aanmelden hoeft niet, we zien je gewoon op 27 april bij de ingang van Huize Elisabeth!

Tot dan!

Locatie

Locatie: Huize Elisabeth – Verzamelen: vanaf 11:00 uur