JPK Band

Stevie Ray Vaughun

Tribute JPK band
Aanvang: 21:00 uur

Biografie

In het jaar 2000 stelde Jan Pieter Kuijten zijn eigen band samen. In een formatie van drie spelen ze sterke Rhythm & Blues en ranzige rockmuziek. Vrij snel veroverden ze vele bars en festivals en werden beroemd met hun originele werk.
In mei 2002 werd hun eerste album CD “Knife and Gun” uitgebracht met 8 van hun eigen JPK-liedjes. Tot nu toe zijn meer dan 40 van hun eigen liedjes geschreven.

Hun muziek is beschreven als een orkaan die onverwacht over je heen raast en je daarna achterlaat met een gevoel van voldoening en tevredenheid. Tijdens hun enthousiaste en energieke live-optredens, falen ze nooit om contact te maken met het publiek, ze naar zich toe te trekken wat altijd als één groot feest eindigt.

Met bassist Rinus de Lang en drummer Jan Keuter heeft Jan Pieter een uniek bluesrocktrio samengesteld met een onmiskenbaar eigen geluid, met live-muziek vol drive en passie. Naast het spelen van voornamelijk hun eigen werk, spelen ze ook hun eigen interpretatie van hits van andere beroemde artiesten zoals Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Roy Buchanan, Ten Years After, Johnny Winter, Chuck Berry, Elvis Presley, enz. En geven ze hun eigen JPK-smaak.

Locatie Maxima Feesttent

Raadhuisstraat (oude postkantoor)