Koningsdag Kiwanis Vught met de happende haai

In heel Nederland is het 27 april feest; alle evenementen kunnen dit jaar op Koningsdag weer doorgaan. Zo ook in het centrum van Vught! Op het terras van restaurant Hemels organiseert Kiwanis Vught een bruisende dag voor jong en oud!

Jaarlijks ontpopt zich een waar spektakel voor de ingang van restaurant Hemels. Een levensgroot klimkussen in de vorm van een happende haai zorgt voor enorm plezier bij vele kinderen. Alle ouders kunnen onder genot van een hapje en een drankje zorgeloos genieten van het lekkere weer, de muziek en een gezellige sfeer. Om het ultieme evenementen gevoel te creëren, zijn er overheerlijke Kiwanis Burgers van de grill te verkrijgen.
Kom ook en beleef een koninklijke dag!

Kiwanis Vught hoopt dit jaar weer een feestelijke bijdrage te leveren aan de koningsdagviering en het Kiwanis Jeugdfonds. Het geld wat wordt opgehaald komt namelijk goed terecht bij het Kiwanis Jeugdfonds. Onder het motto ‘serving the childeren of the world’ dragen vrijwilligers op diverse manieren bij aan het welzijn en de ontwikkeling van minder bedeelde kinderen. Ook jij kunt een steentje bijdragen aan het goede doel door deel te nemen aan de Koningsdagloterij. Met een draai aan het rad maak jij kans op geweldige prijzen! Naast de grote hoofdprijs zijn er genoeg andere prijzen in het Kiwanis draai rad te vinden. Kom langs, steun en win!

Bent u een ondernemende inwoner in de regio Vught die op zoek is naar verbinding en het leveren van een maatschappelijke bijdrage? Kijk dan op vught.kiwanis.nl.